Binnentuin

Welkom in de Binnentuin!

De Binnentuin is een prachtige nieuwe lokatie bij De WAR. Op het plein voor het Fablab is een mooie kas verrezen waarin een sfeer is gecreeerd die het midden houdt tussen een huiskamer en een oerwoud.

Je kunt er elke zondag van 11:00 tot 15:00 terecht voor een heerlijke vegetarische en veganistische lunch van De Zoete Biet,regelmatig is er diner met De Smullenpannen en overdag is de tuin vaak open voor iedereen om te komen werken en is er koffie, thee en limonade te koop, met iets lekkers erbij. Betalen kan alleen met contant geld.

De Binnentuin is ook de lokatie van verschillende festivals en conferenties, kijk daarvoor in onze agenda.

Er vinden ook nog allerlei experimenten van de Cooperatieve Universiteit Amersfoort plaats. Zo groeit er nu in een kunstmatige sloot Azolla, een drijvend waterplantje dat alles in zich heeft om een bijdrage te gaan leveren aan de zuivering van water in de Nederlandse beken en sloten, en om eetbare eiwitten te leveren.

Voor wie er iets wil organiseren is de Binnentuin beschikbaar voor lezingen, kleine voorstellingen bij daglicht, bedrijfsbijeenkomsten en recepties. Neem daarvoor even contact op met publiciteit@dewar.nl.

talen: aaennl